Suurland Outdoor plattegrondkasten, led displays en led schermen

 

 

 

  

 

Bereik meer met de informatiezuilen van Suurland Outdoor

Communiceer effectief bij calamiteiten, investeer in lokale ondernemers en versterk uw citymarketing.

De informatiezuilen van Suurland Outdoor (SOOOH) maken effectieve out-of-home communicatie voor elke gemeente bereikbaar. U informeert uw inwoners en bezoekers snel en effectief over evenementen, algemene zaken en bij calamiteiten. De zuilen zijn ontwikkeld voor de veeleisende Nederlandse markt en onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid, gebruikersgemak en design.

Meer dan 200 gemeenten werken al met ons samen, dus waar wacht u nog op?


 

Duurzaamheid - circulaire economie

Suurland Outdoor onderscheidt zich van andere aanbieders door te werken met leveranciers die hoog inzetten op circulaire economie. De informatiezuilen van Suurland Outdoor zijn van hoge kwaliteit, fraai ontworpen en duurzaam in gebruik. Ze gaan minimaal 10 tot 15 jaar mee, voldoen aan alle relevante richtlijnen (CE, EMC, NSVV Lichthinder) en ze worden gebouwd door de grootste topfabrikanten van elektronische informatiesystemen in Europa. 

Wij investeren in het realiseren van vernieuwende producten, waarbij kwaliteit, duurzame en innovatieve aspecten samenkomen. Op deze manier reduceren wij onze impact op het milieu. We streven naar fair screens met de langste levensduur in de markt! Grondstoffen uit oude zuilen en restmaterialen van het productieproces worden zoveel mogelijk gerecycled, waardoor we afvalstromen tot een minimum kunnen beperken. Wij zijn zeer bewust bezig met het milieu en proberen onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.

              

Gratis levering, plaatsing en onderhoud

Iedereen kan een led-scherm leveren, maar niet iedereen kan u 10 jaar gratis ontzorgen. Suurland Outdoor kan dat wel. Zoveel vertrouwen hebben wij in onze producten! Onze leveranciers maken gebruik van de allerbeste componenten die er op de markt te vinden zijn. Wij doen dus geen concessies ten aanzien van kwaliteit en toch hebben wij de beste condities. Gelooft u ons niet, informeer dan maar eens bij onze klanten.

Wanneer u een overeenkomst aangaat met Suurland Outdoor, worden al onze producten GRATIS geleverd en commercieel geëxploiteerd. Uiteraard bieden wij u voldoende zendtijd om uw boodschappen te kunnen communiceren. Suurland Outdoor ontzorgt u volledig in het onderhoud en schadeherstel van de door ons geplaatste informatieborden. U hoeft bij ons geen apart servicecontract af te sluiten en wij hebben een eigen onderhoudsdienst. Elk probleem wordt binnen 24/48 uur opgepakt.

Waarom gemeenten kiezen voor Suurland Outdoor  

 • Al Meer dan 200 gemeenten als klant
 • Meer dan 35 jaar ervaring in buitenreclame
 • Financieel gezond en stabiel bedrijf
 • Innovatief en vernieuwend
 • Hoge klanttevredenheid
 • De beste digitale displays, breedste portfolio
 • Duurzame systemen, Suurland streeft het principe na van circulaire economie
 • Veel ervaring en deskundigheid
 • Korte responstijd bij storingen
 • Eigen support / ondersteuning bij vragen
 • Eenvoudige, Nederlandstalige aansturing
 • Volledige ontzorging tijdens looptijd overeenkomst

Suurland Outdoor levert al jaren de beste kwaliteit en support. Dit naar volle tevredenheid van meer dan 200 gemeenten in Nederland. Kiezen voor Suurland Outdoor is kiezen voor ervaring, zekerheid, betrouwbaarheid en ontzorging.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Jeroen Wilborts: T. 06 55 777 524
E. info@suurlandoutdoor.nl
 

 

Wilt u ons beter leren kennen en zien waar wij nu mee bezig zijn, bezoek ons ​​dan op  FacebookTwitter  en LinkedIN .

REFERENTIES:

Karien Hoeks, manager Visit Oirschot

“In oktober 2016 heeft Suurland Outdoor (SOOOH) op drie belangrijke invalswegen van Oirschot interactieve zuilen geplaatst. Bij de keuze van de locatie hebben we gekeken naar de informatiebehoeften van bewoners en bezoekers, en of het past in het landschap. De zuilen, die we aansturen met het eenvoudig te gebruiken Smartloop CMS, hebben boven een lichtkrant en onder ruimte voor advertenties en foto’s van evenementen. Het is een eigentijdse, mooie en gemakkelijke manier van communiceren, waar door iedereen heel positief op wordt gereageerd. Het scherm is mooi, helder en de kleurkwaliteit is goed. Zeker in het donker springt het eruit. We hebben één keer een storing gehad en die werd binnen de termijn verholpen. Kortom: SOOOH heeft ons volledig ontzorgd, voorziet in onze behoeften en is een fijne partij om mee samen te werken.”

 

Mark Schuitenmaker, directeur Stichting Zutphen Promotie

“Sinds een jaar of vier hebben we in Zutphen digitale borden. We kozen voor Suurland Outdoor (SOOOH), omdat zij het beste aanbod hadden; een totaaloplossing waarbij we geheel worden ontzorgd en in samenwerking met lokale bedrijven een groot deel van de financiering is afgedekt. Als stichting voor citymarketing, waar ook de VVV onder valt, beheren wij het gemeentelijke deel van deze borden. De bovenkant is voor de gemeente, de onderkant voor lokale adverteerders. Voorheen hadden we welkomstborden met plakletters. Het kostte een hoop tijd om die aan te passen en vaak waren de berichten niet actueel. Nu stuurt de gemeente ons berichten, vooral over verkeer en openbare orde & veiligheid, en wij plaatsen die dan met een enkele muisklik. Dat werkt goed. Ook ondernemers en verenigingen zijn tevreden. Soms zijn mensen zelfs boos als ze er niet gratis op mogen, bijvoorbeeld omdat hun evenement te klein is of te commercieel. Dat geeft wel aan dat de borden goed gelezen worden.”

 

Robert Wursten, medewerker economie Gemeente Meierijstad

“De informatieborden van Suurland Outdoor (SOOOH) worden van alle kanten als positief ervaren. We krijgen regelmatig vragen van bedrijven om er reclame op te mogen maken. We hebben 13 borden in onze gemeente. In Schijndel staan al een jaar of vijf 5 analoge borden, een half jaar geleden heeft Veghel 8 digitale borden gekregen. Als het contract voor Schijndel afloopt, gaan we ook daar kijken naar de mogelijkheden voor de nieuwste digitale borden. Met de digitale borden bieden we lokale ondernemers en culturele instellingen een modern platform om reclame te maken. Het is voor ons een fijne wisselwerking tussen eigen boodschappen en commerciële berichten. Verder hebben de borden een mooie uitstraling. Ze bieden ook meer wisseling dan een traditionele reclamezuil; elke zes seconden zie je een andere boodschap.”

 

Kor van der Velde, coördinator kernen en wijken/maatschappelijk vastgoed Gemeente Steenwijkerland

“Wij zijn in 2013 overgestapt op de interactieve zuilen van Suurland Outdoor (SOOOH). Daarvoor gebruikten we letterplanken, waarbij je met schuifletters woorden kunt maken. Voor een nieuwe tekst moest iemand van de VVV steeds al die planken langs. Nu kun je met een paar tikken vanachter je bureau in één keer alles aanpassen. Als gemeente hadden we goede ervaringen met de plattegrondkasten en met de contactpersoon van Suurland, daarom zijn we voor deze led-schermen ook met hen in zee gegaan. Suurland Outdoor is een goed bedrijf, met heldere communicatie. Ze zijn ook heel klantvriendelijk. Het systeem is prettig, eenvoudig en laagdrempelig. Met je pc of zelfs met een tablet of smartphone kun je alles aansturen en als er een storing is, wordt die snel opgelost. Je hebt er als gemeente geen omkijken meer naar; je wordt volledig ontzorgd. We hebben acht zuilen en mogelijk komen er op termijn nog meer bij. We gebruiken ze voor aankondigingen, zoals evenementen, maar ook bij calamiteiten. We zijn er supertevreden over.”

 

Nadia Kleijnen-Cortenraad, communicatieadviseur gemeente Meerssen

“De gemeente Meerssen is in 2011 een contract aangegaan met Suurland Outdoor (SOOOH) voor twee informatieborden. Het doel is om bewoners, ondernemers en bezoekers in de openbare ruimte te informeren. De borden bestaan uit twee delen. Het bovenste gedeelte wordt door ons gebruikt voor gemeentelijke mededelingen, aankondigingen van niet-commerciële evenementen/activiteiten etc. Voor het beheer hebben we gebruiksvriendelijke online software van SOOOH. Op het onderste gedeelte kunnen ondernemers advertenties plaatsen. De acquisitie hiervoor gaat volledig via SOOOH. We hebben zelf de mogelijkheid om vier advertenties op het onderste gedeelte mee te laten draaien. Ook deze kunnen we zelf plaatsen. We zijn we heel tevreden over de borden en de samenwerking met Suurland. De software voor het beheer is eenvoudig te bedienen en de service is prima. Als er iets is, wordt er meteen actie ondernomen.”

 

Marinus van Olderen, medewerker economische zaken, recreatie en toerisme gemeente Buren

“We hebben in de gemeente Buren vijf informatiezuilen. Ze staan sinds 2012 bij de invalswegen en bestaan uit twee delen: een stuk voor de gemeente bovenin en een stuk voor plaatselijke adverteerders daaronder. Dat laatste regelt Suurland Outdoor (SOOOH) helemaal. Voor ons is het communiceren via deze borden een goede aanvulling op de gemeentelijke communicatie via website, weekblad en social media. Het vullen ervan is gemakkelijk; met een paar muisklikken en een paar regeltjes in het Smartloop CMS is het hele zaakje weer klaar. We hadden hier bijvoorbeeld het Europees en Afrikaans kampioenschap wakeboarden. Dan gebruiken we ze om in meerdere talen met de bezoekers te communiceren. Het contact met de jongens in Eindhoven is ook goed; als er eens iets is, als een bord wat minder licht geeft meer, lossen ze dat gelijk op. Dat is prima. Ze zijn betrokken bij het product dat ze leveren en weten er ook alles van. En ze geven duidelijk uitleg. Kortom: we zijn heel tevreden."