Ondernemers

Communiceren met impact

De voordelen van digitale buitenreclame

Geef uw omzet en naamsbekendheid een boost!

Met ruim 350 digitale schermen in meer dan 80 gemeenten en duizenden adverteerders, hebben wij veel ervaring opgebouwd in digitale buitenreclame. Hierdoor kunnen wij onze klanten goed adviseren over hoe onze producten bijdragen aan het bereiken van uw ondernemersdoelstelling.

Opvallend aanwezig zijn in het straatbeeld en direct uw actie of aanbieding kunnen publiceren, zorgt voor een hogere naamsbekendheid. En dat is nog niet alles. U genereert met een goede advertentie direct meer bezoek naar uw website of naar uw onderneming. U bent dus beter vindbaar.

Buitenreclame op Ledschermen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van adverteren op de digitale informatieborden van Suurland Outdoor. Met name het eenvoudig snel zelf kunnen publiceren en aanpassen van uw advertentie is uniek. Of het nu gaat om een dag-, week- of maandaanbieding, uw advertentie is altijd up-to-date.

Adverteren op onze digitale displays heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele manieren van adverteren:

  • Lage tarieven in vergelijking tot andere media.
  • Uw aanbieding wordt gezien.
  • U kunt zelf snel en eenvoudig uw advertentie aanpassen.
  • U bent altijd actueel.
  • Plaatsing op zeer drukke locaties met veel contactkansen.
Aansturing van uw Ledscherm, het CMS

Het aansturen van onze digitale informatiezuilen is heel eenvoudig. Via ons overzichtelijke, veelzijdige CMS Smartloop is het delen van tekst en beeld op een digitale informatiezuil gemakkelijker dan het plaatsen van een advertentie op Facebook. Smartloop is webbased, zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van een krachtige advertentie editor en planningstool. Dit maakt het voor gemeenten en lokale mkb mogelijk om waar en wanneer u maar wilt, 24/7 zelf advertenties vorm te geven en aan te passen, bestaande advertenties te uploaden, te plannen en te publiceren. Dit kan vanaf elke pc, vanaf elke locatie.

Heeft u ondanks de gebruiksvriendelijkheid toch hulp nodig met Smartloop? Bel onze supportafdeling: 040 264 21 21 / 040 264 22 27
Interesse? Mail naar: adverteren@suurland.nl

Een eigen ledscherm voor uw onderneming?

Een eyecatcher voor uw bedrijf

Ooit gedacht aan een LED-scherm op uw terrein of tegen uw pand? Dan kunnen wij u daarvoor in contact brengen met een van onze partners. De leveranciers van Suurland Outdoor maken gebruik van de allerbeste componenten die er op de markt te vinden zijn. Er worden dus geen concessies gedaan aan de kwaliteit.

Uw ondernemersvereniging of centrummanager wil graag een systeem waarmee bezoekers optimaal geïnformeerd worden en langer in uw centrum blijven? Dan is de InfoCity Touch een dynamische en krachtige City Promotion oplossing. Ondernemers kunnen een dynamische POI in het kaartbeeld laten opnemen. Bij aanraking van deze kaartmarkering komt een pop-up tevoorschijn met extra informatie.
Heeft u als ondernemersvereniging interesse in de InfoCity Touch, neem dan contact met ons op.

Adverteren op analoge informatiesystemen

SLOW BURN: een beheerste brand laait geleidelijk op en blijft langer smeulen. Dat is Branding!
Voor een lange periode 24/7 in beeld in úw regio. Met een advertentie op onze analoge informatiesystemen creëert u meer naamsbekendheid en een hogere vindbaarheid.

De InfoCity Touch LCD is uitbreidbaar met de InfoCity Analoog, de dynamische plattegrondkast, de ideale city promotion solution

Wat wij afspreken, komen we na. Altijd.

Klantvriendelijkheid en customer intimacy staan bij ons hoog in het vaandel. Dus afspraak is afspraak.


Wilt u ons beter te leren kennen en zien waar wij nu mee bezig zijn, bezoek ons dan op 
FacebookInstagram en Linkedin

Info Line 10 A New Way Of Communication

Contact:
Inge Vos
T. 06-22139748
E. adverteren@suurland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws-updates over Suurland Outdoor en Out of Home ontwikkelingen