35 jaar ervaring in informatieschermen

Hoe effectief, dynamisch en efficiënt communiceert u met uw inwoners en bezoekers via uw openbare toegangswegen? Zorg dat u 24/7 opvallend aanwezig bent in het straatbeeld, zodat u uw inwoners snel informeert bij calamiteiten. 

Onze duurzame digitale informatieschermen maken effectieve communicatie voor elke gemeente mogelijk. 

Regel alles vanuit onze portal

Onze medewerkers met jarenlange ervaring helpen u op weg om uw gemeentelijke boodschap te visualiseren op onze informatieschermen.  Zij zullen er daarna voor zorgen dat ze direct te zien zijn op onze schermen. Dit kan allemaal eenvoudig geregeld worden op onze portal.

Op initiatief van Suurland Outdoor in overleg geweest over vernieuwen huidige plattegrondkasten. Praktisch ingestoken overleg. Nieuwe kasten zien er keurig uit. In overleg bepaald om ook enkele kasten weg te halen. Kundige medewerkers die goed advies geven. En snelle afhandeling nadat we overeenstemming hadden bereikt.”

Ardjan, Vlijmen

 Ik heb een prettige ervaring met de medewerkers van Suurland. Ik vind het nieuwe systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Elly, Goirle

Door de jaren heen uitstekende contacten onderhouden met het bedrijf. Denkt mee, is flexibel en innovatief.

Paul, Bedum

We hebben 10 plattegrondborden en 2 info-liners van Suurland Outdoor staan. Service en contacten verlopen vlot en soepel. Objecten staan er netjes bij. Bedrijfsvereniging Heumen heeft industriële verwijzingen staan en die staan er ook netjes bij en contact verloopt ook goed.”

Frans, Heumen

Digitale Kiosk

De Digitale Kiosk is een interactief digitaal informatiescherm met een groot LCD touchscreen.

Het scherm toont de lokale bezienswaardigheden en de POI’s (points of interest). Andere toepassingsmogelijkheden zijn een dynamische wayfinding, evenementenkalender, parkeergarages, horecagelegenheden en openbaarvervoer punten.

Daarnaast hebben wij de Digitale Kiosk rolstoelvriendelijk gemaakt door de knoppen aan de onderkant te laten zien.

Samen aan de slag?
Wij staan voor u klaar.