fbpx

Hoe effectief, dynamisch en efficiënt communiceert u met uw inwoners en bezoekers via uw openbare toegangswegen? Zorg dat u 24/7 opvallend aanwezig bent in het straatbeeld, zodat u uw inwoners snel informeert bij calamiteiten. 

Onze duurzame digitale informatieschermen maken effectieve communicatie voor elke gemeente mogelijk. 

Regel alles vanuit onze portal

Onze medewerkers met jaren ervaring helpen u op weg om uw gemeentelijke boodschap te visualiseren op onze informatieschermen.  Zij zullen er daarna voor zorgen dat ze direct te zien zijn op onze schermen. Dit kan allemaal eenvoudig geregeld worden op onze portal.

“Suurland Outdoor heeft op drie belangrijke invalswegen van Oirschot informatie schermen geplaatst. De schermen worden met het portal van Suurland Outdoor eenvoudig aangestuurd. Het bovenscherm is voor gemeentelijke informatie en  onderscherm voor advertenties. Het scherm is mooi, helder en de kleurkwaliteit is goed. We hebben één keer een storing gehad en die werd binnen de termijn verholpen. Suurland Outdoor heeft ons volledig ontzorgd, voorzien onze behoeften en is een professionele partij om mee samen te werken.”

Karin Hoeks, Manager visit Oirschot

 “De informatieschermen van Suurland Outdoor worden van alle kanten als positief ervaren. We hebben 5 analoge en 8 digitale schermen in onze gemeente. Het is voor ons een fijne wisselwerking tussen onze eigen boodschappen en de  commerciële advertenties van onze middenstanders. Er zijn meer wisselingen dan een traditionele reclamezuil; elke zes seconden zie je een andere boodschap.”

Robert Wursten, medewerker economie Gemeente Meierijstad

“De gemeente Meerssen is een contract aangegaan voor twee

informatieschermen met als doel om bewoners en bezoekers in de openbare ruimte te informeren. Het bovenste scherm wordt door ons gebruikt voor gemeentelijke mededelingen, dat eenvoudige werkt via het portal van Suurland Outdoor.

Op het onderste scherm tonen ondernemers hun advertenties. De acquisitie hiervoor gaat volledig via Suurland Outdoor. We zijn heel tevreden over de samenwerking.”

Nadia Kleijnen-Cortdaad, communicatieadviseur Gemeente Meerssen

Digitale Kiosk

De Digitale Kiosk is een interactieve digitale informatiescherm met een groot LCD touchscreen.

Het scherm biedt digitaliseert de lokale bezienswaardigheden en de POI’s (points of interest). Andere toepassingsmogelijkheden zijn een dynamische wayfinding, evenementenkalender, parkeergarages, horecagelegenheden en openbaarvervoer punten.

Daarnaast hebben wij de Digitale Kiosk rolstoelvriendelijk gemaakt door de knoppen aan de onderkant te laten zien.

Samen aan de slag?
Wij staan voor u klaar.