Gemeenten

Als snel en doeltreffend communiceren noodzaak wordt

Digitale informatiezuilen voor elke gemeente bereikbaar

Hoe effectief, dynamisch en efficiënt communiceert u met bezoekers en passanten in de openbare ruimte? Bent u 24/7 zichtbaar en opvallend aanwezig in het straatbeeld? Kunt u burgers snel informeren bij calamiteiten? Hoe promoot u evenementen en gemeentelijke aankondigingen?

De duurzame digitale informatiezuilen en LED schermen van Suurland Outdoor (SOOOH) maken effectieve out of home communicatie voor elke gemeente bereikbaar. Daarnaast vormen ze een waardevolle toevoeging voor uw City Promotion. Wij leveren onze producten gratis aan gemeenten.

duurzaamheid

Onze informatiezuilen gaan minimaal 10 tot 15 jaar mee. We streven naar fair screens met de langste levensduur in de markt! Door recycling en hergebruik van restmaterialen worden afvalstromen zo veel mogelijk beperkt. Uiteraard voldoen onze producten aan alle gestelde richtlijnen (CE, EMC, NSVV Lichthinder). Wilt u de informatiezuilen ‘s nachts uit om lichtvervuiling en energieverspilling te voorkomen? Dat is geen probleem, dat raden wij u zelfs aan!

Onze buitenreclame producten

Digitale en analoge displays

Suurland Outdoor heeft een uitgebreid productportfolio. Wij kunnen u altijd wel een systeem bieden wat volledig aan uw wensen tegemoetkomt. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Infoline dualscreen systemen, waarmee u als gemeente de regie heeft over uw eigen scherm, zodat u 24/7 kunt communiceren met uw inwoners en bezoekers.

Bekijk hier onze brochure!

Hier zie je alle producten die Suurland in haar portfolio heeft
Citymarketing

De InfoCity Touch is een prachtig en krachtig instrument voor uw stadspromotie in centrumgebieden. Maar ook in kleinere gemeenten met veel recreatiemogelijkheden vormt de InfoCity Touch een serviceproduct met veel toegevoegde waarde.

De InfoCity Touch is een interactieve digitale informatiezuil met een groot LCD touchscreen. Het display biedt ruimte voor dynamische wayfinding, een evenementenkalender of tekstberichten en de touchgevoelige cartografie kan verrijkt worden met interactieve Points of Interest (POI’s). Daarnaast hebben wij de InfoCity Touch rolstoelvriendelijk gemaakt.

InfoCity Touch en InfoCity Analoog

De InfoCity Touch kan uitgebreid worden met de InfoCity Analoog. Dit analoge informatiesysteem maken wij dynamisch door gebruik te maken van QR-codes. Door de QR code te scannen met je mobiel ontsluit je veel extra culturele, toeristische of recreatieve informatie.

Ook deze producten kunnen wij gratis aanbieden aan gemeenten.

De InfoCity Touch LCD is uitbreidbaar met de InfoCity Analoog, de dynamische plattegrondkast, de ideale city promotion solution
Waarom gemeenten kiezen voor Suurland Outdoor
 • Meer dan 200 gemeenten, waarvan ruim 85 met digitale informatiezuilen, werken al met ons samen
 • Al meer dan 35 jaar ervaring in Out of Home producten
 • Innovatief en vernieuwend
 • Financieel gezond en stabiel bedrijf
 • Hoge klanttevredenheid
 • De beste digitale displays, breedste portfolio
 • Veel ervaring en deskundigheid
 • Korte responstijd bij storingen
 • Eigen support / ondersteuning bij vragen
 • Eenvoudige, Nederlandstalige aansturing
 • Duurzame systemen, Suurland streeft het principe na van circulaire economie
 • Volledige ontzorging tijdens looptijd overeenkomst

Suurland Outdoor levert al jaren de beste kwaliteit, support en ontzorging. Dit naar volle tevredenheid van meer dan 200 gemeenten in Nederland. Referenties van verschillende gemeenten vindt u hier. Kiezen voor Suurland Outdoor is kiezen voor ervaring, zekerheid, betrouwbaarheid en ontzorging.

Service, Onderhoud en Ontzorging

Gedurende de looptijd van de overeenkomst voorzien wij volledig in het onderhoud en schadeherstel. Wij hebben een eigen onderhoudsdienst en u hoeft bij ons geen apart servicecontract af te sluiten. Elke gemelde schade of storing op de door ons geleverde producten wordt binnen 24/48 uur opgepakt.

 

Als Snel En Doeltreffend Communiceren Noodzaak Wordt

Contact:
Patrick Martis
T. 06-51584744

Bart Loos
T. 06-51263483

E. informatie@suurland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws-updates over Suurland Outdoor en Out of Home ontwikkelingen