Gemeenten

Als snel en doeltreffend communiceren noodzaak wordt

Digitale informatiezuilen voor elke gemeente bereikbaar

Hoe effectief, dynamisch en efficiënt communiceert u met bezoekers en passanten in de openbare ruimte? Bent u 24/7 zichtbaar en opvallend aanwezig in het straatbeeld? Kunt u burgers snel informeren bij calamiteiten en omleidingen? Hoe promoot u evenementen en gemeentelijke aankondigingen?

De digitale informatiezuilen van Suurland Outdoor (SOOOH) maken effectieve out of home communicatie voor elke gemeente bereikbaar en vormen een waardevolle toevoeging voor uw City Promotion.

duurzaamheid

Onze informatiezuilen gaan minimaal 10 tot 15 jaar mee. We streven naar fair screens met de langste levensduur in de markt! Door recycling en hergebruik van restmaterialen worden afvalstromen zo veel mogelijk beperkt. Wij zoeken steeds naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de principes van verantwoord ondernemen en circulaire economie. Uiteraard voldoen onze producten aan alle gestelde richtlijnen (CE, EMC, NSVV Lichthinder). De informatiezuilen kunnen desgewenst ‘s nachts worden uitgezet om lichtvervuiling en energieverspilling te voorkomen.

Onze producten

Digitale displays

Suurland Outdoor heeft een uitgebreid productportfolio. Wij kunnen u altijd wel een systeem bieden wat volledig aan uw wensen tegemoetkomt. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Infoline dualscreen systemen, waarmee u als gemeente de regie heeft over uw eigen scherm, zodat u 24/7 kunt communiceren met uw inwoners en bezoekers.

Bekijk hier onze brochure!

Hier zie je alle producten die Suurland in haar portfolio heeft
City Promotion Solutions

De InfoCity Touch is een prachtig en krachtig instrument voor uw stadspromotie in centrumgebieden, maar ook in kleinere gemeenten met veel recreatiemogelijkheden vormt de InfoCity Touch een serviceproduct met veel toegevoegde waarde.

De InfoCity Touch is een interactieve digitale informatiezuil met een 55″ of 65″ LCD-scherm, voorzien van touchscreen technologie. Het scherm biedt ruimte voor dynamische wayfinding, een evenementenkalender of tekstberichten en touch-gevoelige cartografie die verrijkt kan worden met voor u belangrijke POI’s. Daarnaast hebben wij de InfoCity Touch rolstoelvriendelijk gemaakt.

De InfoCity Touch kan uitgebreid worden met de InfoCity Analoog. Deze plattegrondinformatiekast maken wij dynamisch door gebruik te maken van QR-codes, waarmee culturele, toeristische of recreatieve informatie ontsloten kan worden.

De InfoCity Touch LCD is uitbreidbaar met de InfoCity Analoog, de dynamische plattegrondkast, de ideale city promotion solution
Waarom gemeenten kiezen voor Suurland Outdoor
 • Al meer dan 200 gemeenten als klant, waarvan ruim 80 met digitale informatiezuilen
 • Meer dan 35 jaar ervaring in Out of Home producten
 • Financieel gezond en stabiel bedrijf
 • Hoge klanttevredenheid
 • De beste digitale displays, breedste portfolio
 • Veel ervaring en deskundigheid
 • Korte responstijd bij storingen
 • Eigen support / ondersteuning bij vragen.
 • Eenvoudige, Nederlandstalige aansturing
 • Duurzame systemen, Suurland streeft het principe na van circulaire economie
 • Volledige ontzorging tijdens looptijd overeenkomst

Suurland Outdoor levert al jaren de beste kwaliteit en support. Dit naar volle tevredenheid van meer dan 200 gemeenten in Nederland. Referenties van verschillende gemeenten vindt u hier. Kiezen voor Suurland Outdoor is kiezen voor ervaring, zekerheid, betrouwbaarheid en ontzorging.

Service en Onderhoud

Gedurende de looptijd van de overeenkomst voorziet Suurland Outdoor volledig in het onderhoud en schadeherstel van de door ons geplaatste systemen. Wij hebben een eigen onderhoudsdienst en u hoeft bij ons geen apart servicecontract af te sluiten. Elk probleem wordt binnen 24/48 uur opgepakt.

 

Als Snel En Doeltreffend Communiceren Noodzaak Wordt

Contact:
Patrick Martis
T. 06 515 84 744

Bart Loos
T. 06 512 63 483

E. informatie@suurland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws-updates over Suurland Outdoor en Out of Home ontwikkelingen