Over ons

Al 35 jaar vernieuwend

Over ons

Suurland Outdoor is continu bezig met het innoveren van bestaande producten, maar ook met het bedenken van nieuwe productmogelijkheden. De markt verandert, de technologische mogelijkheden verbeteren en dus veranderen wij mee.

Suurland levert al meer dan 35 jaar informatieve producten aan gemeenten en bedrijven. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons nieuwste product, de InfoCity TouchDeze interactieve plattegrondkast met touchscreen technologie vormt een mooie aanvulling op uw citymarketing.

Innovatief, ervaringsdeskundig, stabiel en betrouwbaar, dat zijn wij. Meer dan 200 gemeenten werken al met ons samen, dus waar wacht u nog op?

  • Al ruim 35 jaar leverancier bij gemeenten en bedrijven
  • Meer dan 200 gemeenten als opdrachtgever
  • Energiezuinige en duurzame systemen, gereed voor de toekomst (future proof)
  • 350+ digitale informatiezuilen inmiddels operationeel.
  • Zeer korte responstijd bij storingen
  • Vandalismebestendige producten
  • Gratis levering, plaatsing, onderhoud en vervanging bij schade
  • Eigen supportafdeling voor ondersteuning bij het CMS.

Duurzaamheid en Circulaire economie

Suurland Outdoor onderscheidt zich van andere aanbieders door te werken met leveranciers die hoog inzetten op circulaire economie. De informatiezuilen van Suurland Outdoor zijn van hoge kwaliteit, fraai ontworpen en duurzaam in gebruik. Ze gaan minimaal 10 tot 15 jaar mee, voldoen aan alle relevante richtlijnen (CE, EMC, NSVV Lichthinder) en ze worden gebouwd door de grootste topfabrikanten van elektronische informatiesystemen in Europa.

Wij investeren in het realiseren van vernieuwende producten, waarbij kwaliteit en duurzame aspecten samenkomen. Op deze manier reduceren wij onze impact op het milieu. We streven naar fair screens met de langste levensduur in de markt! Grondstoffen uit oude zuilen en restmaterialen van het productieproces worden zoveel mogelijk gerecycled, waardoor we afvalstromen tot een minimum kunnen beperken. Wij zijn zeer bewust bezig met het milieu en proberen onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws-updates over Suurland Outdoor en Out of Home ontwikkelingen