inspireREnde verhalen, tips & tricks

Ondernemer in de spotlight

Garagebedrijf Van Dijk opende in 1989 haar deuren in Hardinxveld-Giessendam. Het bedrijf kenmerkt zich door haar huiselijkheid en het voorop lopen op trends, lees er meer over in de Suurland Spotlight.

Ondernemer in de spotlight

Zandschulp Zonwering en Raamdecoratie is met ruim 30 jaar ervaring een begrip in de regio. Wij spraken met Ferry Zandschulp over hun ontstaan, belangrijkste waarden en de meerwaarde van buitenreclame.

Ondernemer in de spotlight

Axel’s Bike Shop in Heerhugowaard werd in 1989 opgericht en begon met één Amerikaanse motorfiets. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een echte motorshop met ruim dertig jaar ervaring in de motorwereld, onder leiding van Frank van Halem.

Ondernemer in de spotlight

Gert-Jan Hakkesteegt is eigenaar van VERHYPT Financieel Advies. Dankzij de digitale borden en plattegrondinformatiekasten van Suurland Outdoor weten voorbijgangers dat VERHYPT staat voor financieel advies in de breedste zin van het woord.

Ondernemer in de spotlight

Annemieke Lute is samen met haar man Peter eigenaar van slaapkenner Lute. Wat doet dit bedrijf om hun zichtbaarheid in de buurt te vergroten? Lees er alles over in ons gesprek met haar.

Ondernemer in de spotlight

Johan Ovinge is manager vastgoed en marketing bij Bouwcenter Concordia. Het bedrijf bestaat al 115 jaar. We spraken met Johan over het ontstaan van het bedrijf en de zeer bijzondere onderscheiding die zij in ontvangt mochten nemen.

Ondernemer in de spotlight

Wij spraken met Rolf van Herk van Albert Heijn Bladel. Zij maken  gebruik van de digitale schermen en analoge plattegrond-informatiekasten om lokaal goed zichtbaar te zijn  in hun gemeente. Benieuwd naar hoe zij dit inrichten? Lees hieronder het interview. 

Ondernemer in de spotlight

Richard Fieten is de eigenaar van Fieten Olie.
De prijsvechter van Nederland omtrent brandstof! We spraken met hem over de groei van het bedrijf naar 42 tankstations en hoe de communicatie naar de consument een rol speelt in die groei.  

Ondernemer in de spotlight

Wij spraken met Manon van FERD Zien & Horen.
Manon runt samen met haar man een opticien en audicien. Wij spraken met Manon over continu vernieuwend zijn, zelfs in Corona tijd!

Do’s & don’t voor een goede advertentie

Adverteren is 1 ding, goed adverteren is uiteraard een tweede. Naast zichtbaar zijn via onze outdoor reclameborden is het ook heel belangrijk dat de advertentie die je plaatst een doeltreffende is. 

Ondernemer in de spotlight

Lees hier het verhaal van Jelle. Een jonge ondernemer in hart en nieren. Wij hadden de eer om hem te spreken en te horen hoe hij zijn bedrijf gestart is in de makelaardij.

 

Samen met ons aan de slag?