familie van dijk

Garagebedrijf Van Dijk

Familie van Dijk

Garagebedrijf Van Dijk

Vakkundigheid, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen staan voorop

 

Wij spraken met Familie van Dijk van Garagebedrijf Van Dijk.

Arie en zijn vrouw Cora openden hun garage, Garagebedrijf Van Dijk, in 1989 aan de Damstraat 47 in Hardinxveld-Giessendam. Zo bouwden ze een smeerput en brug en gingen ze gelijk aan de slag. In 1990 kwam monteur Henri van Eeuwijk in dienst bij het bedrijf.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot wat het is vandaag. De werkplaats is uitgebreid en er is extra ruimte voor de opslag van zomer- en winterbanden. Eén ding dat niet veranderd is: Arie staat nog steeds met evenveel passie als vroeger op de vloer en ook Henri is nog steeds in de werkplaats te vinden. Daarnaast werkt één van Arie en Cora hun zonen sinds 2017 ook in de zaak. 

Deze huiselijkheid maakt Garagebedrijf Van Dijk zo speciaal. Men kan voor kleine werkzaamheden als het bijvullen van vloeistof of voor een kapot lampje altijd zonder afspraak terecht. Voor een afspraak of advies kunt u ook altijd naar binnen en één van de monteurs aanspreken. Deze zijn eerlijk en transparant over obstakels waar ze tegenaan gelopen zijn, wat opgeknapt is én wanneer dingen nog wel even mee gaan en nog niet gerepareerd hoeven te worden. Arie en Cora vinden het belangrijk dat hun klanten zich geen nummer voelen, en houden de lijntjes dan ook kort. Ze houden van direct contact met de klant en sluiten zo een tussenpersoon uit.

“Vakkundigheid, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen staan voorop”

Of je nu een Fiat 500 of een Bentley hebt, Van Dijk is hét adres in Hardinxveld-Giessendam voor onderhoud en reparatie voor alle merken. En niet alleen dat, men kan er ook terecht voor een Apk-keuring, ruitenservice, inbouw van onder andere audiosystemen en alarminstallaties, ombouw van bedrijfswagens en de reiniging van uw auto. En als je nog geen auto hebt of een nieuwe wilt, dat kan ook met het aanbod aan nieuwe auto’s en occasions. 

Zich onderscheiden van de rest staat voorop bij Garagebedrijf Van Dijk. Zo merkten ze een steeds grotere vraag naar onderhoud en reparatie voor campers, wat nu ook bij hen mogelijk. Zo proberen ze alle jaren dat ze al bezig zijn voor te blijven op trends. Want ook elektrische voertuigen maken een grote opmars, wat speciale vaardigheden en aandacht vereist.

Garagebedrijf van Dijk heeft vaste advertenties op plattegrondinformatiekasten en gaat komend jaar ook meer aandacht besteden aan haar online aanwezigheid.

 

zelf ook aan de slag?