Meer verkopen tijdens Black Friday

Hoe doe ik dat?

Meer verkopen tijden black friday

Hoe doe ik dat?

Wat houdt Black Friday eigenlijk in en hoe haal je er daadwerkelijk iets uit?
Wij zetten het allemaal op een rijtje voor je!

Oók in Nederland wint Black Friday aan populariteit en doen veel mensen op deze dag hun inkopen voor de feestdagen. Het uit Amerika overgewaaide fenomeen ontstond door een enorme file in én rondom de stad Philadelphia op de dag na Thanksgiving in de jaren ‘50. De dag is het ‘startsein’ geworden voor veel retailers, zo volgt in Nederland op 5 december al pakjesavond en drie weken later Kerst. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 26 november.

Een goede actie kan van groot belang zijn om mensen te trekken. Het maken van pakketaanbiedingen kan een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat jouw klanten meer uitgeven op Black Friday. Dit kan een kant-en-klare bundel zijn of een deal voor het kopen van meerdere gerelateerde producten of diensten. Samenwerken met andere lokale bedrijven kan ook ontzettend helpen om opgemerkt te worden.

Het verkopen van producten tegen een fors lagere prijs is niet voor iedere winkelier mogelijk. In tegenstelling tot grotere bedrijven hebben zij temaken met kleinere marges. Black Friday draait echter niet enkel om hoge kortingen, het gaat ook over het aanbieden van iets unieks. Wat kan jouw bedrijf bieden ten opzichte van concurrenten? Black Friday kan dan ook een goed moment zijn om enkel in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten.

Het kan moeilijk zijn om jouw acties te laten horen boven al het ‘lawaai’ uit. De digitale informatieschermen van Suurland Outdoor zijn daarom ideaal om jouw bedrijf of actie lokaal onder de aandacht te brengen. Maak bijvoorbeeld je layouts in een Black Friday-thema op, maar houd het bovenal simpel. Een afbeelding, logo en een krachtige tekst kunnen al genoeg zijn! Via de Suurland Outdoor portal upload je makkelijk zelfgemaakte layouts of maak je deze zelf met de ingebouwde tool. Nog geen klant en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen óf bent u al een klant maar heeft u hulp nodig bij het opmaken van een layout?

Neem vooral contact op, onze buitenreclame specialisten helpen u graag!

zelf ook aan de slag?