LOKAAL ADVERTEREN IN GEMEENTE MILL & SINT HUBERT

Suurland Outdoor werkt al jaren samen met de gemeente Mill & Sint Hubert. In samenwerking met het Ondernemers collectief Mill en Branding Concepts wil Suurland Outdoor nu ook in uw gemeente Digitale informatieschermen plaatsen op de belangrijkste invalswegen. 

De komende maand komen onze account managers persoonlijk uw kant op om u een informatiepakket met een voorbeeld op ware grote te overhandigen.  Als u er zeker van wilt zijn dat u wordt bezocht, dan kan u hieronder alvast een bezoekafspraak met ons inplannen.

*Dit betreft een geanimeerde weergave. In de echte situatie zal iedere advertentie 6 seconden worden getoond.  

  *bovenstaande betreft een geanimeerde weergave van het te plaatsen scherm in de gemeente Mill & Sint Hubert. In werkelijke situatie zal de advertentie iedere 6 seconden worden getoond

LOKAAL ADVERTEREN IN GEMEENTE MILL & SINT HUBERT 
Suurland Outdoor werkt al jaren samen met de gemeente Mill & Sint Hubert. Op korte termijn zullen ook in uw gemeente digitale informatieschermen worden geplaatst op de belangrijkste invalswegen. 

De komende maand komen onze account managers persoonlijk uw kant op om u een informatiepakket te overhandigen.  Als u er zeker van wilt zijn dat u wordt bezocht, dan kan u hieronder alvast een bezoekafspraak met ons inplannen.

k

Professionele designs


Branding Concepts kan u op weg helpen naar de perfecte advertentie voor uw bedrijf. Zij zullen ervoor zorgen dat ze direct te zien zijn op onze borden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u als ondernemer helemaal wordt ontzorgd.  Ook benieuwd wat dit voor u inhoudt, meldt u hieronder aan voor een afspraak! 

Adverteer op drukke toegangswegen

Met ruim 2.600 informatieschermen en kasten in meer dan 270 gemeenten en duizenden adverteerders, hebben wij een breed aanbod opgebouwd in buitenreclame.

Regel alles vanaf uw computer

Geen lange opstart trajecten of wachttijden. Regel alles van A tot Z vanaf uw eigen computer.

Wat zeggen onze klanten over onze producten?

Ervaringen van onze klanten

Prettig contact met de medewerkers van Suurland Outdoor. Zeer klantvriendelijk, Patrick, Bart en Marianne.

Kor, Steenwijkerland

Al jarenlang goede ervaringen met Suurland Outdoor

Kees, Steenbergen

Fijn systeem om mee te werken en bij vragen altijd snel en fijn geholpen!

Vivienne, Castricum

PLAN NU EEN GRATIS ADVIESGESPREK IN

Kijk samen met onze ervaren buitenreclame experts naar de mogelijkheden in Gemeente Mill & Sint Hubert. U kunt heel makkelijk via onderstaande kalender een moment inplannen dat u schikt. Belt u liever direct? Dan kunt u onze sales collega’s bereiken op 040 26 42 310