Annemieke lute

Slaapkenner Lute

Annemieke Lute

Slaapkenner Lute

”Wij zijn een divers team maar alle neuzen staan dezelfde kant op

Wij Spraken met Annemieke Lute. Eigenaar van Slaapkenner Lute.

Geschiedenis

Annemieke en haar man Peter zijn de derde generatie die werkzaam is in het familiebedrijf in Limmen. De oma van Peter is in 1935 een winkel begonnen. Zij verkocht toen verschillende stoffen en fournituren.

Na de overname door de tweede generatie Lute, is men zich gaan toeleggen op de verkoop van tapijt en stofferingen. Later, is de verkoop van bedden aan de bedrijfsvoering toegevoegd. Het is beter om je toe te leggen op één ding dan vele dingen tegelijk, aldus Annemieke. Naast bedden verkoopt het bedrijf nog altijd tapijten en gordijnen. De focus ligt duidelijk op het aanbieden van een breed assortiment bedden.

”Gedeelde focus is geen focus. Het is belangrijk om je op één ding toe te leggen.”

Team

Annemieke en haar man werken inmiddels al 30 jaar in de zaak. Wat ooit begon als een kleine dorpswinkel is nu uitgegroeid tot een begrip op o.a. het gebied van slaapspeciaalzaken in de regio. Het bedrijf is gevestigd aan de doorgaande weg in Limmen en beschikt over een ruim opgezette winkel verdeelt over 2 etages. Voor ieder budget is hier een goede slaapoplossing te vinden!

Het team van Slaapkenner Lute is erg divers. Het bedrijf heeft 5 werknemers in dienst waarvan de oudste medewerker al in dienst was bij de schoonouders van Annemieke. Een goede (werk) sfeer en het teamgevoel staan binnen het bedrijf centraal. Alle neuzen staan altijd dezelfde kant op, aldus Annemieke.

Naamsbekendheid

De winkel bevindt zich aan de doorgaande weg in Limmen. Door de goede zichtlocatie i.c.m. een actief reclame beleid is er door de jaren heen een goede naamsbekendheid opgebouwd. Het adverteren in kranten, op sociale media, de plattegrondkasten en digitale schermen van Suurland Outdoor hebben daar aan bijgedragen.

Annemieke Lute heeft voor een divers scala aan reclame oplossingen gekozen. Dit om de marketing mix effectief te benutten. Zo heeft zij analoge posters op verschillende locaties in de gemeente Bergen, een zendblok op de digitale schermen in de gemeente Castricum en past zij de content regelmatig aan.  Dit kan eenvoudig doorgevoerd worden via het Suurland Portaal. Op deze manier adverteert Slaapkenner Lute al zeven jaar met veel plezier bij Suurland outdoor.

De analoge borden zorgen voor veel herkenbaarheid en de digitale schermen zorgen voor afwisseling, aldus Annemieke. 

”Het is zo leuk als klanten de winkel binnen komen en zeggen: ik zag jullie op de borden staan!”

Het bedrijf zet breed in op advertentiegebied. Volgens Annemieke heeft deze insteek te maken met de diverse doelgroep die het bedrijf ontvangt. Die diverse doelgroep willen zij ook divers aanspreken. De oudere generatie leest veelal de krant en zullen via dit medium bij de winkel terechtkomen. Waar de jongere generatie meer gebruik maakt van sociale media. De combinatie met de outdoor reclame maakt dat de herkenbaarheid nog meer groeit. Op deze manier bundelt Slaapkenner Lute de krachten van offline en online reclame. 

 

 

De advertentie van Slaapkenner Lute zoals deze te zien is op de digitale borden van Suurland Outdoor.

zelf ook aan de slag?